Tallerkener

OPLEV VORES UDVALG AF

Tallerkener

Når kun det smukkeste er godt nok til festen.

Lad bordet blive prydet med én eller flere af vores mange smukke tallerkener til udlejning.

Herunder ser i vores nøje udvalgte tallerkener, som ville præsentere menuen på smukkestevis,


Pris 14,- kr. pr. Tallerken

Book her

Royal Copenhagen Flora


Flora fra Royal Copenhagen stellet prydes med de fineste blomster dekorativer, Magnolia, Stedmorderblomst, Mælkebøtte og Rhodendron indrammes alle af den elegante guldkant som gør sig smukt til en hver opdækning,

Porcel Vivian


Vivian stellet er charmerende hele vejen igennem! Oplev de specielt designede detaljer i overfalden, der giver stellet en smuk antik stil - eller de håndmalede guldlinjer der indrammer hver en tallerken.


Porcel Grace


Grace er et yndefuld og yderst elegant stel, der med sin sarte rosa farve og dekorative guldlinjer bringer et smukt udtryk til enhver opdækning.

Lyngby Porcelæn Rhombe


Rhombe stellet er en smuk hyldest til det klassiske stel. Med sine klare linjer og sin kridhvide farve, passer det til enhver opdækning.

Royal Copenhagen Frijsenborg


Frijsenborg stellet blev fremstillet i år 1908 til 1968. Hver en del er prydet med de smukkeste rokoko blomsterdekorationer.

Hver en håndmalet blomst indrammes af den elegante guldkant. Stellet rummer af charme - og gør sig smukt til enhver fest.kning.

...

UDLEJNING AF TALLERKENER TIL DEN SÆRLIGE FEST

Er I i gang med at planlægge en fest, et bryllup, en konfirmation, en barnedåb eller en anden stor begivenhed, så garanterer vi jer at vi har tallerkenerne festbordet bare har ventet på. Skab et unikt og personligt udtryk, som jeres gæster sent ville glemme. Vi udlejer smukke tallerkener, hvor håndværk, kvalitet og detalje er vægtet højt. Disse kvaliteter ville afspejles i jeres drømme festbord. Lej jeres tallerkener nu, sammen med vores andet service.

HVOR MANGE TALLERKENER SKAL MAN LEJE?

Vi tilbyder jer et stort sortiment af forskellige tallerkener til leje, for at skabe jeres drømmebord. Det er helt individuelt, hvor mange retter folk vælger at servere til deres fest. Om I byder på portionsanretninger eller tag-selv-buffet, så understreger en tallerken maden på smukkeste vis. En god tommelfingerregel er at have én tallerken til hver en serveret ret, således at en ny ret bæres af en ren tallerken. Hvis I server brød til maden, kan I med fordel vælge at tilføje en smørebriks af træ eller en mindre tallerken på siden. Det værdsættes ofte af gæsterne. Gå med én serie eller lej med farvesammensætningerne af de forskellige serier. 

HVILKE TALLEKENER BYDER VORES UDLEJNINGSSORTIMENT PÅ?

Oplev vores tallerkensortiment der er nøje udvalgt efter verdens anerkendte mærker, tilfælles udmærker de sig specielt ved deres høje kvalitet. Tallerkenerne tilbyder jeres festborde et fantastisk touch, som virkelig er med til at personliggøre festen, uanset hvilken serie I foretrækker.


Lej den yndefulde og romantiske tallerken-serie; Grace, der med sin sarte rosa farve bringer glød og elegance til enhver opdækning. En kant der næsten føles som fløjl indrammet af de dekorative guldelementer, imponere enhver gæst.


Ønsker I at bringe naturen med til bords på smukkeste vis, så er vores tallerken-serie; Flora fra Royal Copenhagen et fantastisk bud. Hver en tallerken prydes med de fineste blomsterdekorativer og er en af vores absolutte favoritter til både brylluper, konfirmationer og fødselsdage. Hvis I ønsker et mere vintage-look til festen, så kan Floras storesøster; Frijsenborg tallerken-serien være et godt bud. Frijsenborg tallerkenerne er vores ældste stel der rummer af charme og historie, og der ligesom Flora-serien er dekoreret med smukke blomsterdekorationer.


En klassiker er vores tallerken-serie; Rhombe fra Lyngby. Stellet passer til enhver opdækning, med sin kridhvide farve og sine smukke diskrete mønster langs kanten. Hvis I ønsker en hvid tallerken, men med flere detaljer end Rhombe-serien, anbefaler vi jer at kigge nærmere på vores tallerken-serie; Vivian, der har de smukkeste detaljer i overfladen og med et touch af håndmalede guldlinjer, der indrammer hver en tallerken.


Drømmer I om et royalt look på festbordet er tallerken-serien; Imperio intet mindre end det perfekte bud, der med sit luksuriøse og elegante design besidder de smukkeste guld detaljer. Komplimenter eventuelt med den konge-blå mellemtallerken!


Ved portion anretninger, ønsker kokken til tider at have alle tallerkenerne inde i køkkenet ved start. For at bordet ikke føles tomt, kan en undertallerken være en rigtig god løsning for jer. Vi tilbyder gennem vores udlejningssortiment forskellige undertallerkener; Premium Grace, Premium Gold og Akacie træ. Tallerkenerne anvendes ikke til at spise fra, men blot som en del af borddekorationen.

LEJ SMUKKE TALLEKENER SAMMEN MED VORES ANDET SERVICE

Vi sætter en stor ære i at være med til at hjælpe jer, med at levere smuk service til den særlige begivenhed. Det kan være svært at finde nok service frem fra hylderne derhjemme, når en fest pludselig står for døren, og samtidig en dyrre fornøjelse at indkøbe det hele unden at skulle gå på komprimis med udseendet. At leje smuk service såsom glas, tallerkener, bestik og diverse til jer er hvad vi bestræber os på og vores sortiment er i vokseværk hele tiden. 


Fandt I ikke, hvad i ledte efter? Så tag kontakt til os med det samme. 

© Moments Tableware - Serviceudlejning til fx bryllupper, runde fødselsdage, barnedåb og konfirmation.