Kollektion

OPLEV VORES VERDEN AF

Serviceudlejning

Eksklusiv serviceudlejning når festen skal være helt særlig.

Herunder ser i vores nøje udvalgte service, som du kan leje når du skal fejre en af livets store fester.

Vi går højt op i æstetik og kvalitet - og du kan se vores udvalg herunder eller besøge os i vores showroom, så din fest bliver helt unik og mindeværdigt.

...

Luksusservice til livets store fester.

Hos Moments finder du et stort udvalg af service i høj kvalitet til udlejning. Uanset om du planlægger barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed, så er festbordet altid en central del af festen, hvor der bliver brugt mange gode timer samlet med dem man holder af. Festbordet skaber stemningen allerede når gæsterne ankommer. Forkæl bordet når festen skal være helt særlig.


Skab drømmebordet ved at leje smuk service. Vælg mellem vores store sortiment der byder på tallerkener, bestik, glas, vaser, stager og lys samt diverse tilbehør. Kombiner drømme farverne og skab en unik bordopdækning der ville blive husket i lang tid!


Vi fører de absolut lækreste mærker indenfor porcelæn, glas og diverse tilbehør til borddækningen. Hver en del har vi nøje udvalgt efter æstetik og kvalitet. Mærker der lige nu inkluderer Royal Copenhagen, Holmegaard, Lyngby, Frederik Bagger, Porcel Porcelain, Cutipol, Ester&Erik og mange flere.

Her hos Moments ligger vi stor vægt på at vores kunder får en god oplevelse. Vi ved at en fest altid er noget helt særligt og ofte en engangsoplevelse i livet, derfor sætter vi altid en stor ære i, at få lov til at blive en del af festen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores udvalg af produkter, og du kan være helt sikker på at alt du ser i vores serviceudlejnings udvalg står vi 100% inde for. Vi fører kun varer, som vi selv ville anvende på bordet herhjemme, det er vores garanti til dig!


Du kan finde hele vores udlejnings kollektion her på hjemmesiden. Er du i tvivl om, hvordan man dækker bordet korrekt op? Eller mangler du inspiration til, hvordan man skaber drømmebordet? Så vil vi med stor fornøjelse hjælpe jer med vejledning.


© Moments Tableware - Serviceudlejning til fx bryllupper, runde fødselsdage og konfirmation.