Glas

OPLEV VORES UDVALG AF

Lej smukke eksklusive glas og krystal til alle anledninger

Herunder finder i yndefulde, ekstravagante og dekorative glas og krystal til alle anledninger! Hvilke passer til jeres fest?

Alle vores glas er nøje udvalgt efter anerkendte mærker, der udmærker sig specielt ved deres kvalitet. Vi lover jer

en fantastisk drikkeoplevelse. Find jeres vinglas, vandglas, ølglas eller drinksglas lige her!


Pris 14,- kr. pr. Glas


Kontakt os nu, for et uforpligtende tilbud.


Glas

Frederik Bagger Krystalglas

MONSIEUR
Rødvin
45 cl

Crispy Aaua

Emerald / Grøn

Vand

23 cl

Crispy Aaua

Vand

23 cl

Crispy Mate

Citrine / Gul

Øl / Juice / Drink

36 cl

MADAME Saphire/Blå

Hvidvin
35 cl

Crispy Aaua

Topaz / Pink

Vand

23 cl

Crispy Port

Port

10 cl

Crispy Eightball

Emerald / Grøn

Drinks / Øl

30 cl

Crispy Red
Rødvin
35 cl

Crispy Aaua

Saphire / Blå

Vand

23 cl

Crispy Gatsby

Emerald / Grøn

Champagne

30 cl

Crispy Eightball

Citrine / Gul

Drinks / Øl

30 cl

Crispy White

Hvidvin

23 cl

Crispy Aaua

Citrine / Gul

Vand

23 cl

Crispy Gatsby

Tpoaz / Pink

Champagne

30 cl

Crispy Lowball

Drinks / Wisky

38 cl

Crispy Celabration

Champagne

23 cl

Crispy Aaua

Copal / Brun

Vand

23 cl

Crispy Waterfall

Karaffel

1 l

OBS Pris 40,- kr.

Holmegaard Cabarnet serien

Rødvin

52 cl

Hvidvin

36 cl

Hedvin

28 cl

Vand

25 cl

Karaffel

1 l

OBS Pris 40,- kr.

Cosmo Royal Noble - serien

Rødvin

70 cl

Hvidvin

45 cl

Dessertvin

25 cl

Vand

40 cl

...

UDLEJNING AF GLAS TIL BEGIVENHEDER

Er I i gang med at planlægge en fest, et bryllup, en konfirmation, en barnedåb eller en anden stor begivenhed, så garanterer vi jer at glassene skaber et unikt og personligt udtryk på festbordet, som jeres gæster længe ville huske. Vi udlejer de smukkeste glas, hvor der er kælet for både kvalitet og detaljen, som ville blive afspejlet i jeres festborde. Lej jeres glas nu, sammen med resten af vores service.

HVOR MANGE GLAS SKAL MAN LEJE TIL FESTEN?

Vi tilbyder jer et stort udvalg af forskellige glas til leje, for at I kan skabe den perfekte fest i jeres ånd. Det er helt individuelt, hvad folk ønsker sig, og hvor mange glas man ønsker sig til sit festbord. Ofte er en god tommelfingerregel at have ét glas pr. severet ret. Vi tilbyder udlejning af vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, dessertvinsglas, champagneglas, ølglas og drinksglas i forskellige serier, farver og former. Gå med én serie eller leg med former og farver i jeres opsætning. 

HVILKE GLAS BYDER VORES LEJESORTIMENT PÅ?

Oplev et glassortiment der er nøje udvalgt efter anerkendte mærker, der udmærker sig specielt ved deres kvalitet. Vi tilbyder jer en fantastisk drikkeoplevelse, uanset hvilken serie I foretrækker.


Lej eksempelvis vores elegante klassiker; Cabernet-serien der med sit lette udtryk giver bordet ro og elegance, i serien tilbyder vi vandglas, hvidvinglas, rødvinsglas og hedvinsglas. Cabernet glassene lægger op til en stor nydelse af fine druer.


Ønsker I derimod en glas-serie der er mere øjengribende er vores krystalglas; Noble Gold-serie helt fantastisk. Noble Gold lever bestemt op til deres navn, da hele serien er mundblæst og indrammet med ægte guldbelagte blomstermotiver. Serien tilbyder vi i vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas og dessertvinsglas.


Vores sidste glasserie er vores absolutte favorit serie; Crispy. De smukke diamantudskåret glas komplimenterer enhver begivenhed. I kan vælge at holde det smukt, simpelt og elegant med serien i dens klare farve, som vi tilbyder i vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, portvinsglas, champagneglas og som lowball. Giv glas-serien et twist og tilføj en anden farve eller skab et mix af de mange forskellige farver, som vi tilbyder serien i. Vi tilbyder blandt andet farverne; sapphire(blå) i vandglas og hvidvinsglas. Citrine(gul) i vandglas og ølglas i to forskellige former og størrelser. Emerald(grøn) i vandglas, ølglas og champagneskål. Topaz(lyserød) i vandglas, champagneskål og cocktailglas. Copal(brun) i vandglas.


Bring eksempelvis den blå farve med på bryllupsbordet (something blue), den gule farve med til vintagebordet, det lyserøde glas til konfirmationsbordet eller det grønne glas til naturbordet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I ønsker at leje af glas.

LEJ SMUKKE GLAS SAMMEN MED VORES ANDET SERVICE

Vi sætter en stor ære i at være med til at hjælpe jer, med at levere smuk service til den særlige begivenhed. Det kan være svært at finde nok service frem fra hylderne derhjemme, når en fest pludselig står for døren, og samtidig en dyrre fornøjelse at indkøbe det hele unden at skulle gå på komprimis med udseendet. At leje smuk service såsom glas, tallerkener, bestik og diverse til jer er hvad vi bestræber os på og vores sortiment er i vokseværk hele tiden. 


Fandt I ikke, hvad i ledte efter? Så tag kontakt til os med det samme. 

© Moments Tableware - Serviceudlejning til fx bryllupper, runde fødselsdage, barnedåb og konfirmation.