SKAL VI FINDE DRØMMEBORDET SAMMEN?

Kom og besøg vores showroom!

Har I svært ved at finde frem til stilen I drømmer om?

Showroom for serviceudlejning - Foto af en person der dækker hvidt bord op

Book en tid i vores showroom

Har I svært ved at finde frem til stilen I drømmer om? Så book en tid nu og sæt 1 time af til at besøge vores showroom.


I får i vores showroom muligheden for, at have hele vores sortiment i hånden og præge drømmebordet som i leder efter. Kom og kombiner de mange forskellige sammensætninger - og find frem til lækre farver der passer til jer. 


Få godt styr på bordopdækningen, det ville bestemt give jer en ro i maven når bordet er på plads!


Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe jer med vores ekspertise - og gode råd. 

Bemærk venligst at vores showroom kun er åbent efter aftale. Så reserver en tid allerede nu, det eneste I skal gøre er at trykke på knappen herunder!

God information inden besøget!

Book tid, når I er klar til at vælge drømmebordet

Pas på med ikke at lade bordene stå tomme, alt for længe. Faktisk kan bordene hjælpe en rigtig godt på vej, i forbindelse med valg af omgivelser og gennemgående tema for begivenheden. Vi arbejder målrettet på at opnå ønskerne, så kom i god tid.

 

Tænk over, hvilken type opdækning

Det kan være en rigtig god idé at gøre sig overvejelser om, hvilken type fest det skal være. Tænk gerne lidt over stilen, farverne. Andre nyttige informationer at bringe med sig er også; menuen, således at vi ved, hvor mange dele der skal dækkes op med. Skal der blomster og/eller lys på?

 

Tænk over, hvem der skal med ned i showroom

Det kan være rart at have andre med sig, men pas på, da for mange forskelligartede meninger kan betyde at I bliver forvirret over, hvilket bord I føler skaber den rigtige stemning. Vi anbefaler derfor ikke at I er mere end 2-3 personer til opdækningen, bring dem med som kender jer bedst og som ved, hvilken stil I nogenlunde går efter.

 

Nyd opdækningen

Når vi går i gang med at finde drømmebordet, anbefaler vi klart at mobiltelefoner og kameraer pakkes væk imens, så I kan fokusere bedre. I skal selvfølgelig ikke gå tomhændet hjem, så når drømmebordet er fundet, kan billederne tages.

Beslut jer gerne her om jeres gæster skal se billederne – eller om I vil vente til den fulde oplevelse.

Showroom for serviceudlejning - Foto af en person der dækker et bord