NYSGERRIG I AT KENDE OS LIDT?

Mød personerne og få historien bag Moments!

Idéen om at udleje eksklusiv service, for at skabe mindeværdige borde til livets fester.

Have det hele på ét & samme sted

Drømmen om at starte Moments opstod i 2017, i sammenhæng med Victor og Julia's eget bryllup. Vi elskede at planlægge alle de små detaljer til brylluppet, men fandt hurtigt ud af, hvor mange steder hen vi skulle for at præge bordet, som vi drømte om.


En mangel for os, blev til virkeligheden med Moments. Idéen var at man kun skulle have fat I ét led, for at få alt til drømmebordet. Vi er godt på vej mod vores idé, I dag kan vi i samarbejde med andre skønne virksomheder, levere service, duge, servietter, bordpynt, lys, bordkort, menukort, blomster mm. men alene via. kontakt med os.

Serviceudlejning af Grace - Foto af tallerken og kop

Et ønske om at præsentere noget nyt

Vi havde lige fra begyndelsen et fokus på, at vi skulle besidde nogle af de fineste mærker på markedet. Mærker der ikke nødvendigvis havde en status herhjemme i Danmark, men som har stor status I andre lande. 


Allerede nu er vi lykkelige over, hvad vores kollektion kan tilbyde. I dag besidder vi nogle af de mest ekslusive mærker fra indland og udland, heriblandt Royal Copenhagen, Porcel Porcelain, Rosendahl, Frederik Bagger, Ester&Erik, Cutipol og Cosmo Royale mm.

Januar 2020 blev en stor måned for os!

Kun 3 måneder efter stiftelsen og udviklingen af Moments, var vi klar til at springe offentligt ud! Dermed blev januar 2020 en stor måned for os.


Det hele foregik på én weekend. Vi havde nemlig planlagt fra begyndelsen, at vi ville springe ud ved bryllupsmessen i Forum, København. Fredag morgen lancerede vi hjemmesiden - for herefter at køre ud og være klar til at tage imod en masse kommende brudepar og vise dem, hvem vi var. 


En weekend over alle forventninger!