OPLEV VORES UDVALG AF

Glas

Lej smukke eksklusive glas og krystal til alle anledninger

Herunder finder i yndefulde, ekstravagante og dekorative glas og krystal til alle anledninger! Hvilke passer til jeres fest?

Alle vores glas er nøje udvalgt efter anerkendte mærker, der udmærker sig specielt ved deres kvalitet. Vi lover jer

en fantastisk drikkeoplevelse. Find jeres vinglas, vandglas, ølglas eller drinksglas lige her!

...

UDLEJNING AF GLAS TIL BEGIVENHEDER

Er I i gang med at planlægge en fest, et bryllup, en konfirmation, en barnedåb eller en anden stor begivenhed, så garanterer vi jer at glassene skaber et unikt og personligt udtryk på festbordet, som jeres gæster længe ville huske. Vi udlejer de smukkeste glas, hvor der er kælet for både kvalitet og detaljen, som ville blive afspejlet i jeres festborde. Lej jeres glas nu, sammen med resten af vores service.

HVOR MANGE GLAS SKAL MAN LEJE TIL FESTEN?

Vi tilbyder jer et stort udvalg af forskellige glas til leje, for at I kan skabe den perfekte fest i jeres ånd. Det er helt individuelt, hvad folk ønsker sig, og hvor mange glas man ønsker sig til sit festbord. Ofte er en god tommelfingerregel at have ét glas pr. severet ret. Vi tilbyder udlejning af vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, dessertvinsglas, champagneglas, ølglas og drinksglas i forskellige serier, farver og former. Gå med én serie eller leg med former og farver i jeres opsætning. Uanset hvilke type glas I ønsker at leje, er prisen 12 kr. pr. glas, dette er inklusive opvask.

HVILKE GLAS BYDER VORES LEJESORTIMENT PÅ?

Oplev et glassortiment der er nøje udvalgt efter anerkendte mærker, der udmærker sig specielt ved deres kvalitet. Vi tilbyder jer en fantastisk drikkeoplevelse, uanset hvilken serie I foretrækker.


Lej eksempelvis vores elegante klassiker; Cabernet-serien der med sit lette udtryk giver bordet ro og elegance, i serien tilbyder vi vandglas, hvidvinglas, rødvinsglas og hedvinsglas. Cabernet glassene lægger op til en stor nydelse af fine druer.


Ønsker I derimod en glas-serie der er mere øjengribende er vores krystalglas; Noble Gold-serie helt fantastisk. Noble Gold lever bestemt op til deres navn, da hele serien er mundblæst og indrammet med ægte guldbelagte blomstermotiver. Serien tilbyder vi i vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas og dessertvinsglas.


Vores sidste glasserie er vores absolutte favorit serie; Crispy. De smukke diamantudskåret glas komplimenterer enhver begivenhed. I kan vælge at holde det smukt, simpelt og elegant med serien i dens klare farve, som vi tilbyder i vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, portvinsglas, champagneglas og som lowball. Giv glas-serien et twist og tilføj en anden farve eller skab et mix af de mange forskellige farver, som vi tilbyder serien i. Vi tilbyder blandt andet farverne; sapphire(blå) i vandglas og hvidvinsglas. Citrine(gul) i vandglas og ølglas i to forskellige former og størrelser. Emerald(grøn) i vandglas, ølglas og champagneskål. Topaz(lyserød) i vandglas, champagneskål og cocktailglas. Copal(brun) i vandglas.


Bring eksempelvis den blå farve med på bryllupsbordet (something blue), den gule farve med til vintagebordet, det lyserøde glas til konfirmationsbordet eller det grønne glas til naturbordet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I ønsker at leje af glas.

LEJ SMUKKE GLAS SAMMEN MED VORES ANDET SERVICE

Vi sætter en stor ære i at være med til at hjælpe jer, med at levere smuk service til den særlige begivenhed. Det kan være svært at finde nok service frem fra hylderne derhjemme, når en fest pludselig står for døren, og samtidig en dyrre fornøjelse at indkøbe det hele unden at skulle gå på komprimis med udseendet. At leje smuk service såsom glas, tallerkener, bestik og diverse til jer er hvad vi bestræber os på og vores sortiment er i vokseværk hele tiden. 


Fandt I ikke, hvad i ledte efter? Så tag kontakt til os med det samme. 

© Moments Tableware - Serviceudlejning til fx bryllupper, runde fødselsdage, barnedåb og konfirmation.